Az ügyvédi iroda hitvallása, hogy az Ön igényeit, érdekeit szem előtt tartva gyors és minőségi jogi szolgáltatást nyújtson elérhető áron.

Átláthatóan működünk: nyomon követheti, hogy az ügyvédi megbízás alapján, milyen munkát végeztünk el az Ön részére.

Továbbá az ügyvédi iroda költséghatékony fix áras jogi szolgáltatásokat is nyújt, melyekről a csomagok menüpontban informálódhat.

Az ügyvédi irodánk magas szakmai tudással rendelkező csapata hatékony jogi segítséget nyújt, úgy, hogy eközben a legteljesebb mértékben megőrizzük a közvetlenséget és a bizalmi viszonyt.


Ismerjen meg bennünket

Legyen a partnerünk


Az iroda vezetőügyvédje egy máltai ügyvédi irodában szerzett széleskörű szakmai tapasztalatokat, a befektetési és pénzügyi szolgáltatási tevékenységet végző ügyfelek tanácsadásában. Korábban egy szilícium-völgyi amerikai ügyvédi iroda budapesti irodájában startup cégek strukturálásában, európai startup cégek Egyesült Államokban történő indításában nyújtott jogi segítséget. Speciális szakterülete a kriptovaluták, a blockchain, a társasági jog, ingatlanjog, a határon átnyúló nemzetközi ügyek, bank- és finanszírozási jog, valamint a magántőke- és kockázati tőkebefektetések.


Országok

0

Csapat

0

iroda

0


Ügykapacitás


Munkaerő


Projektek státusza

EnglishFrenchGermanHungarian